Challenge20 junior multisport

Challenge20 er et postløp for 2- og 3-mannslag for dem som er 14 – 17 år. Det konkurreres i én juniorklasse uansett om det er 2 eller 3 på laget og om det er jenter og/eller gutter. I et variert terreng ved Fetsund venter 20 poster med ulik poengverdi - og noen tilbyr spesielle utfordringer. 2 timer står til rådighet for å ta så mange poster og poeng som mulig. Du kan sykle eller løpe, men alle har bruk for sykkel på store deler av løypa. Du må være fylt 14 år for å delta og ikke eldre enn 17 år.

Challenge20 er et arrangement for alle som vil ha en morsom utfordring. Noen er med for å vinne, mens andre vinner ved å være med. Du må kunne bruke kart, og noen av utfordringene blir å velge poster med samlet høy poengverdi og ta dem i en gunstig rekkefølge.

Challenge20 har innlagt noen kreative poster. På disse postene må du løse spesielle oppgaver, men ikke vanskeligere enn at alle kan klare det. Bare én på laget behøver å gjennomføre den kreative delen. Eksempler på kreative poster kan være: Klatring, padling, balansering. Alt nødvendig utstyr vil finnes på postene og flere av de kreative postene er bemannet.

Challenge20 gir bred premiering både til de beste, lag og utøvere som utmerker seg og ved loddtrekning.

Challenge20 er et arrangement i sammenheng med Challenge40 som er blitt et av de største multisport-arrangementene i Norge. Det finnes tilsvarende arrangementer flere steder, men Challenge20 og Challenge40 beviser at det også er spennende terreng og store utfordringer i det sentrale østlandsområdet – nå også for ungdom. Vi tar forbehold om nok påmeldte juniorlag.

Velkommen til Challenge20 - en lagkonkurranse som krever hele deg!

Arrangør: PETER B. STRAUMANN
: Hvaltjern skistadion
Tid: lrdag 7. september 12:00
Åpent arrangement
http://www.challenge40.no