Trygghetssirkelen

COS-P Foreldreveiledningskurs i Fet!!

Helsetjenesten for barn og unge i Fet kommune tilbyr KVELDSKURS i COS-P kurs til alle foresatte med minst ett barn mellom 0-6 år! Foreldreveiledningskurset er basert på Circle of Security / Trygghetssirkelen. Kurset starter Mandag 28.januar 17.30 – 19 og fortsetter de neste påfølgende mandagene til samme tid, i lokaler tilknyttet Fet helsestasjon. Pause uke8 (vinterferien)

Hvordan bli mer bevisst på signaler, både du og barnet ditt sender ut. De fleste foreldre ønsker trygge barn, men gode intensjoner er ikke alltid nok! En grunnleggende følelse av trygghet får barnet gjennom relasjon til deg og andre viktige omsorgspersoner – derfor betyr din atferd og forståelse av barnets signaler mye for hvor trygt barnet ditt føler seg. 

Dette er et kurs for alle som ønsker å investere i og styrke egen foreldrekompetanse. Hva innebærer det å være en «god nok» forelder? 

Kurset går over 7 ukentlige samlinger på 1,5 time og tar utgangspunkt i videosekvenser som vises på storskjerm. Individuelle småoppgaver og felles refleksjon i grupper på 6-12. Kurset er gratis. 

Du melder deg på eller tar kontakt med Kristin Haug om du har spørsmål om kurset; ved å sende epost til helsestjenesten@fet.kommune  eller ringe 63887780. Kursplass bekreftes pr tlf/epost/brev. Ved påmelidng må du oppgi navn, adresse, telefonnummer og e-post.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Kontakt oss

Gamle Fetvei 13, 2. etg
tlf 63 88 77 80
mandag, onsdag og torsdag kl 8-14.

helsetjenesten@fet.kommune.no