Endelig er foreldreveiledningskurset COS-P i Fet!!

Trygghetssirkelen

Helsetjenesten for barn og unge i Fet kommune tilbyr COS-P kurs til alle foresatte med barn mellom 0-6 år! Foreldreveiledningskurset er basert på Circle of Security / Trygghetssirkelen. Kurset starter Onsdag 4.april 15-16.30 og fortsetter de neste påfølgende onsdagene til samme tid, i lokaler tilknyttet Fet helsestasjon.

Hvordan bli mer bevisst på signaler, både du og barnet ditt sender ut. De fleste foreldre ønsker trygge barn, men gode intensjoner er ikke alltid nok! En grunnleggende følelse av trygghet får barnet gjennom relasjon til deg og andre viktige omsorgspersoner – derfor betyr din atferd og forståelse av barnets signaler mye for hvor trygt barnet ditt føler seg.

Dette er et kurs for alle som ønsker å investere i og styrke egen foreldrekompetanse. Hva innebærer det å være en «god nok» forelder?

Kurset går over 7 ukentlige samlinger på 1,5 time og tar utgangspunkt i videosekvenser som vises på storskjerm. Individuelle småoppgaver og felles refleksjon i grupper på 6-14. Kurset er gratis.

Du melder deg på eller tar kontakt med Kristin Haug om du har spørsmål om kurset; ved å sende epost til helsestjenesten@fet.kommune eller ringe 63887780. Kursplass bekreftes pr tlf/epost/brev