gamle rosenberg

Idemøte i Kulturbygget, om bruk av Gamle Rosenberg

Rett før jul kjøpte Fet kommune Gamle Fetvei 6, med et mål om at stedet skal være med å utvikle Fetsund sentrum og fungere som en link mot Fetsund Lenser. Politikerne og administarsjonen har et sterkt ønske om at stedet skal være et møtested for frivilligheten i kommunen. 

Boligen er gammel og har behov for en oppgradering før hele stedet kan taes i bruk. Prosessen med å få i stand alle husene vil ta litt tid, men kommunen ønsker å etablere stedet som et møtestedt for innbygerne allerede til sommeren. Vi inviterer derfor frivilligheten inn til å hjelpe oss med det!

Stue, toalett og kjøkken i hovedhuset pusses opp i løpet av april-mai. Det vil bli investert i inne- og utemøbler, slik at det stedet kan brukes som en enkel kafè. Her kan man selge vafler, kaffe, pølse og annen enkel mat. Det er også mulig å invitere til en intimkonsert i bakgården, ha utekino med lerret på murveggen eller arrangere temakvelder og utstillinger.

Vi ønsker å fylle stedet med aktivitet så mange helger som mulig i løpet av sommermånedene. (juni-august) Hvem vil være med?

Vi inviterer til idemøte i Kulturbygget (over svømmehallen på Østersund) onsdag 24. april kl. 18.00. Meld fra til Frivilligsentralen hvis dere kommer!

Kontaktinformasjon:
Påmelding, Epost: Klik her

Påmelding telefon: 41 43 52 19

Hvis noen ikke har mulighet til å komme på møtet, men lyst til å delta med en aktivitet i løpet av sommeren, er det bare å ta kontakt med oss.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut