Kjenner du noen som trenger KOMFYRVAKT?

komfyrvakt

Brannvesenet har noen komfyrvakter som de ønsker å montere GRATIS hjemme hos personer som virkelig trenger det. Kjenner du noen verdige kandidater? Det kan være deg selv, foreldrene dine eller kanskje en nabo. Gå da inn på denne lenken og gi brannvesenet beskjed innen mandag 18. februar 2019: https://nrbr.no/kam…/kjenner-du-noen-som-trenger-komfyrvakt

Brannvesenet tar etter dette kontakt med personen for å planlegge et besøk på dagtid og prate om brannsikkerhet. Samtidig vurderer de om personen skal få en komfyrvakt. Skulle "din kandidat" være blant de som brannvesenet mener mest trenger en slik vakt av alle innkomne forslag, ringer de og avtaler tid for montering før påske.

 

HVEM TRENGER KOMFYRVAKT?
Alle trenger komfyrvakt. Komfyrbranner er den hyppigste brannårsaken i norske hjem. En komfyrvakt vil hindre mange komfyrbranner. De fleste komfyrbranner skjer på dagtid og rammer ofte eldre mennesker, men flest omkommer i branner om natten. Da er det ofte unge mennesker i alkoholpåvirket tilstand som rammes. Også unge folk med mye å tenke på, trenger komfyrvakt. Det er lett å løpe fra kasserollen på komfyren hvis barna gråter, det ringer på døra eller man plutselig ser at det er tomt for melk i kjøleskapet.

 

Les også

Dette bør du vite om komfyrvakt

Kontakt oss

Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen IKS
Sykehusveien 10, Lørenskog

Tlf.: 67 91 04 00