Vi takker av Trine som rådmann

Ordfører John Harry Skoglund, avtroppende Rådmann Trine Wikstrøm og konstituert rådmann Ingrid Flesland

I dag var det siste dag som fungerende rådmann for Trine Wikstrøm. Vi gjengir her ordfører John Harry Skoglunds avskjedstale.

Så er dagen kommet Trine, en vemodig dag, din siste arbeidsdag som rådmann i Fet. Du har vært rådmann hos oss i 3 år. 3 gode år med store endringer. En spennende periode med mange små, store og ikke minst viktige saker.Noen svært vanskelige også.

Mange morsomme hendelser har du også fått med deg, som besøk av kronprinsparet og innspilling av TV-serien Roeng kommune. Det har vært glade dager og tunge dager. Både sol og regn. Latter, men også noen tårer. Men mest latter, mye takket være din lune humor og væremåte. For ikke å glemme galgenhumoren, den har til tider vært god å ha.

For det er til tider ingen spøk å være rådmann. Det krever sin dame. Du har jobbet knallhardt både seint og tidlig, du har alltid vært godt forberedt og har alltid vært tilgjengelig. Enten det har vært jobbmessige råd eller hjelp hjem fra julebord når det så absolutt var påkrevet.

Din bakgrunn som jurist har vi også hatt svært god nytte av, både faglig og økonomisk.

For moro skyld googlet jeg navnet Trine, og fikk følgende forklaring:
"Jentenavnet er en dansk kortform av Katrine, som er en variant av Katarina, som kommer (opprinnelig) fra det greske navnet Aikaterine med en noe usikker forklaring som kan være "navneinnvielse", "begge to" eller til og med "tortur". Romerne endret betydningen til at navnet stammet fra det greske ordet "katharos" som betyr "ren"."

Vi kan utelukket forklaringen tortur og holde oss til ren. Du har iallfall holdt din sti ren i din gjerning som rådmann i Fet.

Du er ryddig, real og uhøytidelig. Det har passet oss bra. Du har vært åpen, inkluderende og vist stor gjennomføringskraft. Samspillet med politikken har du håndtert på en utmerket måte. Som ordfører kan jeg skrive under på det. Vi har hatt et fantastisk godt samarbeid. Det setter jeg svært stor pris på.

Jeg kan ikke huske at vi har hatt noen form for uoverensstemmelser i det hele tatt. Du har etter min mening til fulle levd opp til våre verdier Åpenhet, Respekt og Ansvar. Og du har bidratt sterkt til trivsel og utvikling. (Men nye møbler i kommunestyresalen ble det ikke). Du har helt enkelt vært en meget dyktig rådmann for oss alle i Fet. Vi kommer til å savne deg Trine, både som rådmann og ikke minst som det fine mennesket du er.

Så får vi trøste oss med at du ikke reiser så langt og blir ikke helt borte for oss.

Og med litt hjelp fra høyere makter kommer du kanskje tilbake igjen.

Time will show eller skal vi si Trine will show!

Uansett hva fremtiden måtte bringe i din nye jobb vet vi at du har de aller beste kvalifikasjoner til å gjøre en utmerket jobb Trine, enten kommunen heter Skedsmo eller Lillestrøm.

Da gjenstår det bare å si tusen takk for fine år og godt samarbeid fra oss i Fet og ønske deg lykke til i din nye jobb!

På gjensyn.

Kontakt oss

Rådhuset, Kirkeveien 85
Tlf 63 88 61 00